Nezařazeno

Prohlášení o přístupnosti

Forma uveřejňovaných informací je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky.

Při tvorbě těchto webových stránek bylo postupováno podle Metodického pokynu k vyhlášce č. 64/2008 Sb. a také podle metodik Blind Friendly Web (projekt Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých).

Doporučená rozšíření prohlížeče

Ve formátu PDF nabízíme některé dokumenty a doplňující informace, které jsou příliš rozsáhlé a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe Systems, Inc..
Ve velmi ojedinělých případech je dokument zveřejněn v některém z formátů rodiny aplikací Microsoft Office. Toto jsou především dokumenty s příponou DOC, XLS, nebo PPT. Takovéto dokumenty jsou na tomto serveru publikovány pouze v případě, že obsahují formátování, které neumožňuje jejich převod do formátů jiných (PDF, RTF), nebo v případě, že vlastník těchto dokumentů výslovně zakázal jakoukoli jejich manipulaci či konverzi. Pro všechny tyto formáty je na stránkách společnosti Microsoft k dispozici prohlížeč, který si můžete zdarma stáhnout a nainstalovat na Váš počítač, případně si můžete zdarma stáhnout kancelářský balík Open Office.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech se zobrazováním těchto stránek prosím zasílejte na adresu správce serveru supportMZ@kaktus.cz.

Seminář Komunikační strategie elektronizace zdravotnictví č. 2

18.7.2019

17. července 2019 proběhl v prostorách MZČR workshop "Communication" No 2. Cílem workshopu byla diskuze na téma "Komunikační strategie elektronizace zdravotnictví"

Podrobnosti

Otázky a odpovědi k přeshraniční výměně zdravotních záznamů v EU

9.7.2019

Mé zdraví v EU - digitální výměna elektronických lékařských předpisů a pacientských souhrnů - Q & A

Podrobnosti

Informační systém Národní kontaktní místo pro elektronické zdravotnictví spuštěn do ostrého provozu

9.7.2019

Informace o uvedení Národního kontaktního místa pro elektronické zdravotnictví do ostrého provozu

Podrobnosti

Investiční pokyny členským státům EU a Evropské komisi o interoperabilním ekosystému pro digitální zdravotnictví

4.7.2019

investiční pokyny členským státům EU a Evropské komisi o interoperabilním ekosystému pro digitální zdravotnictví a investičních programech pro novou / aktualizovanou generaci digitální infrastruktury v Evropě, jak byly přijaty na 15. zasedání eHN 12.6.2019

Mapa webu

Ministerstvo zdravotnictví
Palackého nám. 4

Odběr novinek

Pokud si přejete dostávat informace o novinkách, napište nám prosím svoji adresu.